Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder

12-07-2019: Via pileflet til skærmtrold

Han var langtfra skolens største geni, men han kunne fiske, jage, snitte i træ – og så var han pokkers god til at bygge huler. Jæger bringer et portræt af naturmennesket, jægeren og tv-værten Jørgen Skouboe.

11-07-2019: Ostekrigen: En krig mod unødigt bureaukrati i kampen mod mårhunden

Ostekrigen, som medierne har døbt den aktuelle sag om jægernes brug af ost og vildt som lokkemad i forbindelse med regulering af mårhund. Danmarks Jægerforbund vil kæmpe for at stoppe det unødige bureaukrati, som en nylig regelændring medfører.

10-07-2019: Ny alarm-app gør havjagten mere sikker

Godt nyt til havjægerne: Nu kan du gratis downloade den nye SejlSikkert Alarm app, så du kan slå alarm fra vandet med et enkelt klik på mobilen.

10-07-2019: Formand for Danmarks Jægerforbund: ”Mårhundejægerne yder en stor indsats”

Formand for Danmarks Jægerforbund, Claus Lind Christensen, har fulgt tre mårhundejægere på en lidt usædvanlig opgave. Han var efterfølgende fuld af beundring for den jagtlige indsats i forbindelse med mårhundebekæmpelsen.

10-07-2019: Jagten i Danmark er bæredygtig og bidrager til verdensmålene

Svaret fra Danmarks Jægerforbunds jagtfaglige chef, Niels Søndergaard, på Søren Wium-Andersens debatindlæg i Frederiksborg Amts Avis d. 4. juli 2019 er klart: Jagten i Danmark er bæredygtig og bidrager til verdensmålene.

08-07-2019: Læs Ulvetema 2019

Ulvens genindvandring i Danmark har medført stor debat om arten, og hvorvidt der er plads til den i Danmark. Efter en ulovlig nedskydning - som DJ tager stærkt afstand fra - er debatten blusset op igen. Læs magasinet Jægers årlige tema om ulv her.

07-07-2019: DJ på landsskue i Herning: Børn og unge skal vækkes

Jagten og jægerne skal opleves med alle sanser af de besøgende gæster. Det formåede over 100 frivillige fra kreds 2 at levere forudsætningerne for ved Landsskuet 2019 i Herning.

05-07-2019: Tid til Jægerforbundets trofæopmåling

Den officielle efterårsopmåling af europæiske trofæer af hjortearterne kron- då- sika- og råvildt samt muflon, vildsvin og ræv foretages landet over i tidsrummet fra kl. 14.00-21.00.

Æggekage

d. 28/08-2012 vil der blive serveret æggekage under skydningen. Første portion er gratis for medlemmer af Tommerup Jagtforening, ellers koster en portion 20 kr.

Sponsorskydning

I år afholdes der sponsorskydning d. 21/08 - 2012. Der er præmier for alle mand, så kom og vær med.

"Tænk hvis det var dig der vandt"

Sommerferie

Jagtforeningen holder ferie d. 24/06-2012 og d. 31/06-2012, men vender stærkt tilbage d. 07/08-2012 med vind i håret og haglbyger på tværs af  horisonten.