Kredsnyheder

Nyheder fra DJ

3. mar. 2024
Der kan i dag, søndag d. 3. marts, forekomme udfordringer med login til DJ's digitale løsninger. Udfordringerne skyldes opdatering af medlemssystemet.
1. mar. 2024
Hvis du vil have medindflydelse på forvaltning af edderfuglen, så er der brug for dig. I weekenden den 9.-10. marts skal der nemlig tælles både hanner og hunner.
1. mar. 2024
Du kan ikke deltage i det obligatoriske riffelskydeforløb med en lånt/overdraget riffel. Du skal have en våbentilladelse våbnet, som er udstedt af politiet i dit navn.
29. feb. 2024
Regeringen har fremsat forslag som kan medføre, at det bliver sværere for nogle mennesker med psykiske lidelser at få jagttegn og våbentilladelser.
29. feb. 2024
Det er Vildtforvaltningsrådet, der indstiller arter for jagttidsrevision til miljøministeren. Forinden er der en proces i bl.a. DJ og rådet, som sikrer biologisk grundlag.
3. mar. 2024