Du er her. #1 - Foreningswebsite > Opskrifter > Supper

Supper

Seneste opskrifter

Vildtsuppe kogt på hals af råvildt

Noget af det bedste kød på et stykke hjortevildt er halsen, et stykke af dyret, som af en eller anden grund er stærkt undervurderet, og det er synd. Her får du opskriften på en god, stærk vildtsuppe, som er ganske enkel at lave.
 Læs opskriften, klik her

Vildsvin

Vildtsuppe(Ca. 6 portioner)

2-2¼kg kød og ben af rådyr eller rensdyr

50g margarine eller fedt

4gulerødder

1stort løg

3-4l vand eller suppe

2-3spsk salt, paprika

50g smør/margarine

5spsk mel, sherry eller rødvin

kulør

Hals,bryst og skank af dyrevildt kan anvendes til suppe. Kødet hugges i små stykkerog brunes sammen med gulerødder og løg i fedtstof i en gryde. Vand eller suppehældes på og salt og paprika tilsættes, når suppen er kommet i kog ogskummet fjernet. Når kødet er godt mørt, tages det op og suppen sies, førden afbages med mel og fedtstof Suppen smages til med rødvin ellersherry, om nødvendigt tilsættes lidt kulør. Små boller af vildt ellerfiskefars og evt. hårdkogte æggeblommer kommes i suppen.