Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder

25-07-2019: DJ i debat om skarv og sæl på Brahetrolleborg Game Fair

DJ-formand Claus Lind Christensen deltager i paneldebat om skarv og sæl under Brahetrolleborg Game Fair. Her vil debattørerne prøve at blive klogere på, om der findes gode løsninger på forvaltning og regulering. Det sker lørdag den 3. august kl. 11.30.

24-07-2019: Danmarks Jægerforbunds Racedyst 2019

Danmarks Jægerforbunds traditionelle Racedyst afholdes i år over to weekender. Søndag den 28. juli afholdes dysten i henholdsvis Skive og Stenlille – og lørdag den 3. august afvikles den fynske dyst.

22-07-2019: Sommerjagt i skjorteærmer

At jage grågæs over auguststubben er en spændende fornøjelse, uanset om man er nybegynder eller en erfaren rotte. Her får du en forsmag på en historie om herlig gåsejagt i skoleferien.

22-07-2019: Schweisskursus (1)

I Danmarks Jægerforbund vil vi gerne være med til at skabe mere fokus på schweiss- og sporarbejde med jagthundene. Formålet er, at udvikle hundens evne til at finde anskudt vildt (løbere) og at fremme interessen for samt understøtte rekruttering til Naturstyrelsens Schweiss-register. Schweisskursus afholdes på Sjælland den 3. og 4. august.

18-07-2019: Kvindelige jægere er på vej frem

Hun er stadig ret sjælden og det er næppe alle, der kender én af slagsen: Den kvindelige jæger. Dog vokser antallet af især yngre kvindelige jægere, og det betyder flere medlemmer og højere til loftet i jagtforeningerne. 33-årige Pernille Kastrup er nyjæger, og hun føler sig taget godt imod i sin nye hobby.

18-07-2019: Ostekrigen er slut

Fødevarestyrelsen og Miljøstyrelsen har nu fundet en løsning, så jægere kan bruge ost og trafikdræbt vildt i klapjagten på den invasive mårhund.

16-07-2019: Forbud mod brug af haglvåben ved hundetræning er en mistillidserklæring til jægerne

Justitsministeriets svar på henvendelser fra Danmarks Jægerforbund vedr. brug af haglvåben under hundetræning og ved hundeprøver, stiller spørgsmålstegn ved jægernes evne til at håndtere sikkerhedsprocedurer.

15-07-2019: Jagten på FN's verdensmål

Danmarks Jægerforbund har udgivet en publikation, hvor vi giver et bud på, hvad vi som jægere og/eller jagtorganisation bidrager med for at opfylde FN’s verdensmål.

Æggekage

d. 28/08-2012 vil der blive serveret æggekage under skydningen. Første portion er gratis for medlemmer af Tommerup Jagtforening, ellers koster en portion 20 kr.

Sponsorskydning

I år afholdes der sponsorskydning d. 21/08 - 2012. Der er præmier for alle mand, så kom og vær med.

"Tænk hvis det var dig der vandt"

Sommerferie

Jagtforeningen holder ferie d. 24/06-2012 og d. 31/06-2012, men vender stærkt tilbage d. 07/08-2012 med vind i håret og haglbyger på tværs af  horisonten.