Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder

05-04-2020: Prisuddeling i krisetider

I en tid, hvor jorden nærmest åbner sig under verdenssamfundet og stort set alt bliver aflyst, lykkedes det selskabet The Monocluar at gennemføre den årlige kåring af de bedste jagtvideoer.

03-04-2020: God Påske til alle danske jægere

I løbet af næste uge vil DJ-administrationen holde påskeferie. Vi har dog stadig folk ved telefonen.

03-04-2020: Fejlagtige påmindelser om riffelprøver udsendt

Miljøstyrelsen informerer om, at der ved en fejl er udsendt påmindelser vedr. riffelprøver i april. Alle prøver er fortsat aflyst, foreløbig frem til den 4. maj.

03-04-2020: Nye schweiss-aspiranter på vej igennem nåleøjet

Forleden fik 14 måske kommende schweisshundefører besked om, at de er udtaget til kvalifikationstest. Nu har de nogle måneder til at forberede sig selv og deres hund. Mange risikerer at dumpe, for schweisshundenene og deres førere ér de bedste af de bedste.

02-04-2020: Nyt magasin for nyjægere er udkommet

Sammen med aprilnummeret af magasinet Jæger udkommer i disse dage en helt ny udgave af bladet Nyjæger 2020. Det kan også læses online.

01-04-2020: Naturfreak for børn og børnefamilier, afsnit 8

I denne coronatid vil naturfreaken Christian give tre ugentlige bud på aktiviteter for børnene. Følg med og deltag i konkurrencerne.

01-04-2020: Spørgsmål og svar om jagtprøven

Mange aspiranter og jagttegnskursuslærere brænder i øjeblikket for at få svar på en række spørgsmål om forårets jagtprøver. Miljøstyrelsen og Danmarks Jægerforbund har i samarbejde samlet en FAQ-liste med spørgsmål og svar.

01-04-2020: Status på årets indsamling af kronhjortetænder

Der blev i denne omgang indsendt i alt 320 sæt kronhjortetænder til Danmarks Jægerforbunds projekt, som skal monitere den årlige afgang af kronhjorte. Midt- og nordjyderne har indsendt flest datasæt. Projektet er finansieret af Miljøstyrelsen.

Side 1Side 2

Æggekage

d. 28/08-2012 vil der blive serveret æggekage under skydningen. Første portion er gratis for medlemmer af Tommerup Jagtforening, ellers koster en portion 20 kr.

Sponsorskydning

I år afholdes der sponsorskydning d. 21/08 - 2012. Der er præmier for alle mand, så kom og vær med.

"Tænk hvis det var dig der vandt"

Sommerferie

Jagtforeningen holder ferie d. 24/06-2012 og d. 31/06-2012, men vender stærkt tilbage d. 07/08-2012 med vind i håret og haglbyger på tværs af  horisonten.