Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder

15-11-2019: Ny rapport om havlit og fløjlsand

Flere års indsamling af nedlagte ænder, fulgt op af mange timer i laboratoriet, har netop resulteret i udgivelsen af en rapport med ny viden om forekomst, kondition og fødevalg hos havlit og fløjlsand i Danmark.

15-11-2019: Trækjagt på skoleskemaet

Emballagevirksomheden Schur ejer Borre Knob.
En gang om året får en lokal efterskoles jagthold helt gratis
mulighed for at prøve trækjagtens glæder og udfordringer
på den lille odde i Horsens Fjord.

15-11-2019: Indbydelse til kritikermøde i DJ

”Kritikerne” af DJ indbydes til møde med Jæger- & Samfundsudvalget i Danmarks Jægerforbund, torsdag den 9. januar 2020 i Ejby på Fyn.

14-11-2019: Søg tilskud til udstyr til bekæmpelse af mårhund

Mange jægere yder en stor indsats i bekæmpelsen af mårhund i Jylland og på Fyn, og nu åbner Miljøstyrelsen for ny pulje, hvor der kan søges tilskud til bl.a. fælder og vildtkameraer.

13-11-2019: Beklager hjortevildtformænds afgang

Formand for DJ’s Hjortevildtudvalg Torben Schulz Jensen beklager to regionale hjortevildtformænds afgang, men forstår dem godt. Hovedbestyrelsens principbeslutning om at fastholde et nej til arealkrav og andre forvaltningsværktøjer binder reelt de regionale hjortevildtudvalg på hænder og fødder, siger Torben Schulz Jensen.

13-11-2019: Bliv NaturligVis gjorde DM i Vildtmad børnevenlig

Frivillige naturformidlere fra Bliv NaturligVis var med, da Foreningen Vildt Gastronomi kårede Danmarks bedste vindtretter ved DM i Vildtmad 2019.

12-11-2019: Kom til mårhundeaften

Hvad sker der på mårhundefronten i Jylland? Det kan du få svar på sidst i november, hvor Danmarks Jægerforbund afholder 4 teamaftener rundt om i Jylland.

11-11-2019: Hvilket europæisk land har flest jægere?

Overalt i Europa er efterårets jagtsæson godt i gang. Men hvor mange jægere findes der pr. indbygger i de forskellige lande?

Side 1Side 2

Æggekage

d. 28/08-2012 vil der blive serveret æggekage under skydningen. Første portion er gratis for medlemmer af Tommerup Jagtforening, ellers koster en portion 20 kr.

Sponsorskydning

I år afholdes der sponsorskydning d. 21/08 - 2012. Der er præmier for alle mand, så kom og vær med.

"Tænk hvis det var dig der vandt"

Sommerferie

Jagtforeningen holder ferie d. 24/06-2012 og d. 31/06-2012, men vender stærkt tilbage d. 07/08-2012 med vind i håret og haglbyger på tværs af  horisonten.