Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder

11-08-2020: Dagsorden, møde i Vildtforvaltningsrådet

På torsdag den 13. august afholder Vildtforvaltningsrådet sit næste møde. Blandt emnerne på dagsordenen er hjortevildtforvaltning og sikkerhed ved riffeljagt.

10-08-2020: Professor: Er mårhunden overhovedet et problem?

I en artikel på dr.dk sætter Aarhus-professor spørgsmålstegn ved, om den invasive mårhund overhovedet er en trussel for den danske biodiversitet.

10-08-2020: Aarhus-professor: Er mårhunden overhovedet et problem?

10-08-2020: PAC mander op på våbenkontoret

Lange ventetider på våbentilladelsen og deraf afledt frustration blandt jægerne er forhåbentlig snart fortid. Politiet sætter flere folk på opgaven.

10-08-2020: Test formen med den frivillige jagtprøve

Coronaen satte en stopper for de frivillige jagtprøver i foråret. Men nu er der igen et par stykker i pipelinen. Vil du øge din chance for at komme igennem nåleøjet, er der pt. planlagt frivillige jagtprøver to steder i landet.

10-08-2020: Landmand, taber du penge på dit markarbejde?

Ukurante markhjørner og kiler spilder landmandens tid og forringer maskinernes kapacitet. Se filmen, der foreslår en bedre løsning - både for landmanden og for naturen.

07-08-2020: Formandsvalg

I 2020 er det valgår i Danmarks Jægerforbund. Der er to kandidater til formandsposten, og som medlem har du mulighed for at møde dem til et af de fire valgmøder, der afholdes i den kommende tid.

07-08-2020: Spørg ikke hvad DJ vil. Spørg: Hvad vil medlemmerne

Danmarks Jægerforbunds nye direktør vil tæt på. Hun anser det som sin fornemmeste opgave at lytte til jægerne, forstå deres hjerteblod og at sætte sig i deres sted.

Side 1Side 2

Æggekage

d. 28/08-2012 vil der blive serveret æggekage under skydningen. Første portion er gratis for medlemmer af Tommerup Jagtforening, ellers koster en portion 20 kr.

Sponsorskydning

I år afholdes der sponsorskydning d. 21/08 - 2012. Der er præmier for alle mand, så kom og vær med.

"Tænk hvis det var dig der vandt"

Sommerferie

Jagtforeningen holder ferie d. 24/06-2012 og d. 31/06-2012, men vender stærkt tilbage d. 07/08-2012 med vind i håret og haglbyger på tværs af  horisonten.