Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder

18-07-2019: Ostekrigen er slut

Fødevarestyrelsen og Miljøstyrelsen har nu fundet en løsning, så jægere kan bruge ost og trafikdræbt vildt i klapjagten på den invasive mårhund.

18-07-2019: Kvindelige jægere er på vej frem

Hun er stadig ret sjælden og det er næppe alle, der kender én af slagsen: Den kvindelige jæger. Dog vokser antallet af især yngre kvindelige jægere, og det betyder flere medlemmer og højere til loftet i jagtforeningerne. 33-årige Pernille Kastrup er nyjæger, og hun føler sig taget godt imod i sin nye hobby.

16-07-2019: Forbud mod brug af haglvåben ved hundetræning er en mistillidserklæring til jægerne

Justitsministeriets svar på henvendelser fra Danmarks Jægerforbund vedr. brug af haglvåben under hundetræning og ved hundeprøver, stiller spørgsmålstegn ved jægernes evne til at håndtere sikkerhedsprocedurer.

15-07-2019: Jagten på FN's verdensmål

Danmarks Jægerforbund har udgivet en publikation, hvor vi giver et bud på, hvad vi som jægere og/eller jagtorganisation bidrager med for at opfylde FN’s verdensmål.

12-07-2019: Via pileflet til skærmtrold

Han var langtfra skolens største geni, men han kunne fiske, jage, snitte i træ – og så var han pokkers god til at bygge huler. Jæger bringer et portræt af naturmennesket, jægeren og tv-værten Jørgen Skouboe.

11-07-2019: Ostekrigen: En krig mod unødigt bureaukrati i kampen mod mårhunden

Ostekrigen, som medierne har døbt den aktuelle sag om jægernes brug af ost og vildt som lokkemad i forbindelse med regulering af mårhund. Danmarks Jægerforbund vil kæmpe for at stoppe det unødige bureaukrati, som en nylig regelændring medfører.

10-07-2019: Formand for Danmarks Jægerforbund: ”Mårhundejægerne yder en stor indsats”

Formand for Danmarks Jægerforbund, Claus Lind Christensen, har fulgt tre mårhundejægere på en lidt usædvanlig opgave. Han var efterfølgende fuld af beundring for den jagtlige indsats i forbindelse med mårhundebekæmpelsen.

10-07-2019: Ny alarm-app gør havjagten mere sikker

Godt nyt til havjægerne: Nu kan du gratis downloade den nye SejlSikkert Alarm app, så du kan slå alarm fra vandet med et enkelt klik på mobilen.

Æggekage

d. 28/08-2012 vil der blive serveret æggekage under skydningen. Første portion er gratis for medlemmer af Tommerup Jagtforening, ellers koster en portion 20 kr.

Sponsorskydning

I år afholdes der sponsorskydning d. 21/08 - 2012. Der er præmier for alle mand, så kom og vær med.

"Tænk hvis det var dig der vandt"

Sommerferie

Jagtforeningen holder ferie d. 24/06-2012 og d. 31/06-2012, men vender stærkt tilbage d. 07/08-2012 med vind i håret og haglbyger på tværs af  horisonten.