Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder

17-09-2019: Reguleringsjæger meldt til politiet

Reguleringsjægerne gør et vigtigt stykke arbejde, men våben i bybilledet skræmmer. Selvom Martin har tilladelser og aftaler med både kommune og politi på plads, oplever han alligevel op til fire gange ugentligt, at borgerne anmelder ham.

16-09-2019: FM i Jægersporting 2019: Juniorerne imponerede

Der blev kastet i omegnen af 15.000 lerduer og afgivet endnu flere skud ved søndagens forbundsmesterskab i Jægersporting med deltagelse af et rekordstort antal deltagere – heriblandt et stort antal juniorer, der mildest talt udviste en imponerede skydning. Faktisk blev juniorrækken vundet med flere træf end seniorrækken.

16-09-2019: DJ i grønt inspirationsmøde på Christiansborg

De grønne interessenter i Danmark var inviteret til en snak om, hvordan landet igen kan blive en grøn stormagt. Bæredygtig benyttelse af naturen og fokus på landbrugsland var iblandt DJ's indspark.

16-09-2019: Food Festival: Vildtet tiltrak madglade besøgende

Jagt og madlavning er tæt forbundne. Det fandt frivillige fra Aarhus Jægerråd ud af, da de deltog på Food Festival i Aarhus den første weekend i september, som appetitvækker til DM i Vildtmad på Det Grønne Museum 3. november.

13-09-2019: Lad børnene gå på jagt i efterårsferien!

Er dit barn mellem 12 og 15 år, og kunne han/hun tænke sig at snuse til naturen på en lidt anderledes måde i sin efterårsferie? Så er én af Bliv NaturligVis’ tre efterårscamps rundt om i Danmark garanteret sagen. På campen bor deltagerne i naturen – og lever af den.

12-09-2019: Ledige pladser til FM i jagtfeltskydning 2019

Kunne du tænke dig at pudse dine færdigheder med jagtriflen af? Så deltag i forbundsmesterskabet (FM) i jagtfeltskydning udenfor konkurrencen. Vi har stadig få ledige pladser.

12-09-2019: Jægere skal afhjælpe stress

Syddjurs kommune og Danmarks Jægerforbund blæste i fællesskab til kamp mod stress, da der onsdag den 11. september var kick-off på det nye koncept, "Vær i Livet". Det handler kort og godt om at være i naturen på samme måde som jægeren.

11-09-2019: Rygter om udbrud af norsk hundesygdom i DK

I løbet af de sidste par dage har der på facebook kørt historier om et muligt dansk udbrud af dødelig, norsk hundesygdom. Fødevarestyrelsen maner til besindighed.

Æggekage

d. 28/08-2012 vil der blive serveret æggekage under skydningen. Første portion er gratis for medlemmer af Tommerup Jagtforening, ellers koster en portion 20 kr.

Sponsorskydning

I år afholdes der sponsorskydning d. 21/08 - 2012. Der er præmier for alle mand, så kom og vær med.

"Tænk hvis det var dig der vandt"

Sommerferie

Jagtforeningen holder ferie d. 24/06-2012 og d. 31/06-2012, men vender stærkt tilbage d. 07/08-2012 med vind i håret og haglbyger på tværs af  horisonten.